Annonce:

Richard Hammonds specielle BMW M5 søger ny ejer

Kan du leve med, at rattet sidder i den forkerte side, er der noget helt specielt at hente på den engelske side.

Da Richard Hammond, James May og Jeremy Clarkson lukkede ned for Drivetribe.com, fortsatte trioen fællesskabet om bilerne med deres følgere på Youtube. Det er allerede blevet til mange fede videoer.

Tilbage i marts købte trioen – og det øvrige folk bag – en af verdens fedeste stationcar. Nemlig E61-generation af BMW M5. Ja, den med 5-liters V10’er. Hurtigt fik de skiftet automatgearkassen ud med det helt rigtige til den top-bimmeren. Seks manuelle gear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men nu er det slut. Eller det vil sige – bilen skal videre. Derfor er det vilde projekt nu at finde på Ebay. Hvad vil Hammond og Co. så have for de 507 hestekræfter? Det er egentlig op til de interesserede købere.

Men er du iblandt, skal du ikke regne med nogen foræring. På tidspunktet for denne artikels publicering er der budt 64 gange på bilen, og det er har sendt prisen op over 34.000 britiske pund. Det svarer til små 300.000 danske kroner. Hvor den ender – altså både bilen og prisen – er i sagens natur svært at spå om. Men vi lover at holde øje.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler