Annonce:

Richard Hammond langer ud efter Top Gear – “De er nødt til at indse det”

Den tidligere Top Gear-vært er sikker på, at programmet overlever. Også i fremtiden. Men folkene bag er nødt til at indse noget helt bestemt.

Besøg vores annoncør:

Som TV-program har BBC’s Top Gear ligget helt stille siden december, hvor én af de nuværende værter, Freddie Flintoff, kom slemt til skade i forbindelse med nogle optagelser.

Det er siden kommet frem, at Flintoff ikke havde nogen hjelm på, da han væltede rundt i en åben Morgan.

At Top Gear nu befinder sig i et usikkert limbo, og at Flintoff kom til skade, får den tidligere Top Gear-vært Richard Hammond til at blande sig i debatten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Folkene bag er nødt til at indse, at TV-værter ikke lever i en beskyttet bobbel, bare fordi de står foran et kamera, lyder det fra den 53-årige Hammond, der i sine Top Gear-dage fik tilnavnet ‘Hamster’, i et interview med Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Richard Hammond bør da også vide, hvad han taler om. For han har været den uheldige hovedperson i nogle af de mest spektakulære ulykker i programmets historie.

Bl.a. overlevede ‘Hamster’ på mirakuløs vis, da han væltede i en dragster i september 2006. Bilen kørte 370 km/t, da det gik galt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Året efter vendte Hammond tilbage til skærmen og Top Gear-trioen, han sammen med Jeremy Clarkson og James May var en del af indtil 2015.

På sin side har BBC benægtet rygtet, om at man har lagt Top Gear, der er TV-stationens længst overlevede program, i graven. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler