Reklame:

Renault-chef: “Alle europæiske bilmærker dropper forbrændingsmotoren”

Renault øverste chef er overbevist, om at alle europæiske bilmærker lægger forbrændingsmotoren på hylden.

Nye benzin- og dieselbiler forbydes at køre rundt i EU før 2035, og selv da må de stadig være her. De skal bare køre på syntetisk brændstof. Det såkaldte e-fuel. Det blev Tyskland og EU til enige om i weekenden.

Men selv det er ikke nok. I hvert fald mener Renaults administrerende direktør, Luca de Meo, at alle europæiske bilmærker dropper udviklingen af forbrændingsmotoren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg tror ikke på, at nogen (bilmærker, red.) i Europa udvikler nye forbrændingsmotorer helt fra bunden. Alle pengene bliver smidt efter strøm- eller brint-teknologi, sagde direktøren i forbindelse med et Politico-arrangementet.

Det betyder dog ikke, at  Renault-lederen har ret. BMW sagde eksempelvis allerede sidste år, at mærket er på vej med nye forbrændingsmotorer. Og det både diesel- og benzinvarianter.

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?