Politiet beslaglægger 18-åriges McLaren – “Jamen, jeg har lige købt den!”

Foto: OPU Warwickshire

Med en hastighed højere end politiet tillader tiltrak en bare 18-årig McLaren-ejer sig i weekenden kedelig opmærksomhed.

McLaren 570S er et bæst med – som navnet antyder – 570 hestekræfter. Topfarten på 320 km/t ramte en blot 18-årig mand dog ikke, da han i weekenden blev snuppet af engelsk politi.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men det gik alligevel alt for stærkt. Ifølge et opslag på Facebook fra Warwickshire Police i det centrale England blev McLaren’ målt til køre 196 km/t på motorvej M40. På strækningen må den unge mand – og alle andre i øvrigt – højst køre 112 km/t.

LÆS OGSÅ: Snart koster det ‘kun’ 25.000 kr. at glemme nummerpladerne

Men det var nu tilsyneladende ikke på grund af hastigheden, at politiet endte med at tilkalde et fejeblad, så bilen kunne tages fra den unge mand. I stedet var årsagen til beslaglæggelsen, den manglende forsikring på bilen.

Reklameblok:Havde lige købt den
Ifølge politiet forsøgte den 18-årige mand at forklare sig med, at han lige havde købt bilen. Faktisk bare to dage forinden. Men det er altså ingen gangbar forklaring på, hvorfor forsikringen mangler.

LÆS OGSÅ: Bilist gik grædende hjem, da politiet beslaglagde Lamborghini

Herfra er det småt med detaljer om sagen. Af samme grund ved vi ikke, hvilken straf den 18-årige står til. Han slipper dog næppe billigt fra sit stunt. Politiet vil da også gerne fortælle, at den unge mand allerede har fået besked på, at han skal en tur i retten.

Reklameblok:

England har dog ikke på samme måde som i Danmark regler for vanvidskørsel, hvor retssystemet i sidste ende kan konfiskere bilen.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk