Annonce:

Prøv fælgene på din bil til Weekend Of Wheels

Den måske aller sværeste opgave på en bil, er at finde de helt perfekte fælge. Og her er det ikke kun modellen, vi mener, men også den rette indpresning, bredde og udformning.

Hos Pro Car Shop i Odense holder de i weekenden 1.-3. marts deres Weekend Of Wheels arrangement, hvor du kan komme med din egen bil og få prøvet fælgene direkte på, så det helt perfekte match kan findes. Vi var forbi til en generalprøve!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:
Pro car shop Odense
Til Weekend Of Wheels øser de dygtige fælgeksperter ud af deres viden, og du kan derfor være sikker på at få et sæt hjul, der passer perfekt på lige præcis din bil. Mekanikerne kører din bil på lift og afmonterer de originale fælge som en start.
Pro car shop Odense
Inden vi skyder os ind på det rette design, er vi nødt til at finde ud af helt præcist, hvilken størrelse, indpresning og bredde, som bilen maksimalt kan bære. Her prøver vi først med en 10×20″ fælg i ET40, som desværre stikker for langt ud af skærmene. Mekanikeren måler sig frem til, at vi har plads på indersiden af fælgen, og at vi stikker ca. 10 mm ud nu. Det giver en indikation om, at vi skal finde en model, som har en indpresning på ca. ET50.
Pro car shop Odense
Pro Car Shop har 278 forskellige fælgmodeller i den fysiske udstilling og et hav af dem klar med dæk på forinden Weekend Of Wheels, så det er muligt at prøve dem på alle typer biler. Her finder vi en Vossen HF1 fælg i 10×20″ ET50, som kommer 10 mm længere ind end den første fælg, vi prøvede på.
Pro car shop Odense
Sådan! Pro Car Shop har fundet den perfekte kombination til vores bil. Bag sidder 10×20″ ET50 perfekt, og foran er det 8,5×20″ ET35, der sidder perfekt til kant. Bilen bliver sat ned på alle fire hjul, så vi lige kan se, at alt sidder rigtigt.
Pro car shop Odense
Det her er fitment fra allerøverste skuffe. Du kan lige præcis ane fælgkanten, som holder sig til skærmkanten. Det her er utroligt svært at opnå uden den unikke prøve-mulighed, som Pro Car Shop tilbyder til Weekend Of Wheels. Vi er meget tilfredse og lagde straks en ordre.
Pro car shop Odense Weekend of wheels
Weekend of Wheels d. 1.-3. marts er en årlig begivenhed, hvor Pro Car Shop skyder foråret i gang. Det er samtidig også din sikkerhed for, at du når at få de rigtige fælge hjem inden sæsonens start. Venter du, risikerer du at skulle køre til træf på vinterfælgene. Til WoW vil der være massevis af tilbud – og store rabatter, gaver m.m. kan opnås på fælge, som bestilles den weekend.
Pro car shop Odense Weekend of wheels
Butikken bugner af fælge, og Pro Car Shop kan bryste sig af at have landets største fælgudstilling med mere end 278 forskellige modeller. Der er med garanti noget for selv den mest kræsne. Derudover finder du massevis af gode tilbud på bilpleje, anlæg og udstyr til biler – det er helt klart turen værd. Pro Car Shop vil også være at finde til Auto Show 2019 i Odense Congress Center d. 17.-18. august, hvor de vil medbringe et udvalg af de fedeste fælge og udstyr.
Pro car shop Odense Weekend of wheels
Pro Car Shop er landets ukronede fælg-konger og har selvfølgelig alt i bolte, møtrikker og centreringsringe uanset farve, størrelse og materiale. Du kommer aldrig til at køre forgæves her!

Besøg Pro Car Shop her! Og læs mere om Weekend Of Wheels her!

Pro Car Shop

Martin 'Pyramiden' Poorhamidi
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler