Annonce:

Posaidons AMG GT-R er begrænset til 1.000 Nm og 880 hk

Posaidon har din ryg, hvis hverken AMG GT-R eller GT-R Pro er nok

Mercedes selv undlod at skrue op for ydelsen, da de præsenterede AMG GT-R Pro. Men hvad fabrikken ikke selv fik gjort, har tunerne fra Posaidon taget sig af.

For mens M178 twin-turbo V8’erne fra fabrikken må ‘nøjes’ med 585 hestekræfter og 700 newtonmeter, er det lykkedes Posaidon at få et monster ud af den fire-liters motor. Resultatet er nemlig 880 hestekræfter og 1.000 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Sidstnævnte er – hvor vildt det end lyder – faktisk en begrænsning for at skåne den otte trins dobbeltkoblingsgearkasse. De ekstra kræfter betyder, at AMG’en nu skyder en tophastighed på 360 kilometer i timen. 360! Mens acclerationen fra 0 til 100 km/t er overstået på bare 2,9 sekunder.

Med tæt på 900 hestekræfter til rådighed under højre foden er Posaidons AMG GT-R det tætteste vi for nu kommer på en AMG GT-R Black Series. Men Posaidons behandling af bilen viser, at der er meget mere power i M178-motoren, end Mercedes hidtil har sagt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler