Annonce:

Porsche snød også: Tyskerne betaler svimlende beløb i forlig

Volkswagen er ikke de eneste i VAG-gruppen der har snydt. Porsche skal nu betale en svimlende sum penge for at undgå en retssag.

Volkswagen har allerede tømt lommerne for milliarder af kroner, og nu lægger søstermærket Porsche endnu flere penge oveni bodsgangen. Denne gang drejer det sig – også – om emissionssnyd.

Porsche betaler 80 millioner dollars i et forlig, fordi biler – som fabrikken har fremstillet mellem 2005 og 2020 – har svinet for meget. Til gengæld påtager Porsche sig ikke skylden for noget, og at forliget fremgår det, at det kun drejer sig om biler, som er solgt på det amerikanske marked. Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nyhedsbureauet skriver desuden, at hver af de ramte Porsche-ejer skal have, hvad der svarer til 250 dollars i erstatning. Ligesom ejer af Porsche-modeller med en ‘Sport+’-indstilling skal en tur forbi et Porsche-værksted med deres biler.

Her vil fabrikken indlæse et stykke software i bilerne, som gør at de lever op til de gældende emssiosnstandarder.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler