Annonce:

Polterabend med biltema: Få hjælp til planlægningen

En mandlig polterabend har fået et ry for at gå vildt for sig, og der er derfor meget at skulle leve op til, når man som ven, skal planlægge en polterabend for sin bedste kammerat. En polterabend med biltema går man næsten aldrig galt i byen med, og derfor vil vi i denne artikel give dig nogle gode planlægningsråd til den perfekte polterabend.

Sæt dig i din vens sted
Det første step i din planlægningsproces er at sætte dig i din vens sted. Find ud af, hvad han godt kan lide, og hvordan du kan genskabe det på denne specielle dag. Nogle mennesker ønsker ikke, at der kommer alt for mange mennesker til denne dag, og andre ønsker, at der kommer rigtig mange. Vurder derfor først, hvor mange der skal inviteres, før at du inviterer hver og en af din vens bekendte.

Lav et budget
Det næste du skal i gang er med at lave et budget for aftenen, så du har et bestemt beløb, du kan bruge. Det er meget nemmere, fordi man på den måde kan prioritere, hvordan man ønsker at pengene skal bruges uden at komme til at bruge alt for mange penge, og derfor ærgrer man sig bagefter. Hvis der er penge i budgettet, kan i med fordel overveje at slutte denne dag af med et spaophold på Marienlyst.

Find konkurrencegenet frem med gokart
En af de ting der kan gøre din vens polterabend episk og dynamisk med et biltema, er at leje en gokart bane og køre om kap. Det er ikke hver dag, at man hiver tid ud af kalender til at rigtigt at komme i mandestemning sammen med sine bedste venner, og derfor er dette den oplagte muligvis for at slippe mandehørmet løs. En god ide er at købe en vinderpræmie, som er lidt ud over det sædvanlige, da dette har en tendens til at skærpe konkurrencen og dermed gøre hele oplevelsen endnu sjovere. I kan afslutte jeres gokartkørsel med en god proteinshake eller en proteinbar fra only-approved.dk, da dette er den perfekte snacktilføjelse til det bil- og mandetema, du ønsker, skal være gennemgående.

Fortsæt konkurrencen med en bilquiz
Efter i har kørt et par runder på gokartbanen, er en bilquiz helt perfekt timing. Her kan jeres viden indenfor bilmærker og biludstyr virkelig komme på dybt vand. For at gøre quizzen så god som muligt, er det vigtigt, at du forbereder den grundigt. Spørgsmålene må ikke være for svære, men de må heller ikke være for lette, så det gælder om at finde en hård-fin balance.

Husk at pynte op
Det er ikke en rigtig polterabend, hvis ikke der er pyntet op i et gennemgående tema. Det er derfor en god ide at pynte op i det det biltema, du ønsker, skal være gennemgående. Der findes en masse webshops, som sælger billigt og vildt oppyntning til næsten ingen penge. For at toppe hele teamet op, kan i med fordel finde den fedeste biluniform og klæde jer ud som racerkørere.

Forhåbentligt gav denne gav dig noget inspiration til, hvordan du kan holde den fedeste polterabend for din ven. Husk også at medbringe en masse sjove gaver til polterabend som for eksempel en dildo, en T-shirt med en morsom tekst, anderledes drikke mv.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler