Annonce:

Politiet vil i dialog om ulovligt gaderæs: “Det er ikke forkert, at bilister samles”

Politiet ser intet problem i, at bilmiljøet samles for at dyrke deres interesse. Så længe det foregår inden for lovens rammer.

På det seneste har politikredse landet over strammet skruen over for den del af bilmiljøet som får stablet ulovlige gaderæs.

Senest har ordensmagten slået ned på flere biltræf, som man mente kunne udvikle sig til de ulovlige ræs. I april betød det eksempelvis at 24 biler blev beslaglagt på baggrund af mistanke om ulovlige konstruktive ændringer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På den anden side siger politiet, at man faktisk gerne vil have en dialog i gang med den del af bilmiljøet, der nu er ekstra meget fokus på.

LÆS OGSÅ: Afsløret af DR-program: Synsmænd syner biler pr. SMS – så billigt er det

– Vi forsøger forebyggende at få en snak med dem. Det er ikke forkert, at de samles, men nogle gange bliver der smidt affald, og det kan være utryghedsskabende, når en hel flok unge er samlet med deres biler i tomgang.

– Vi forsøger at appellere til dem og høre, hvad de samles for, og vi ønsker at få en god dialog med dem, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Jesper Mortensen, til TV 2 Kosmopol.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler