Reklame:

Politiet smider miljøaktivister væk fra motorvej

Mandag morgen blokerede en række miljøaktivister for trafikken på frakørslen fra Ørestad mod Avedøre. De blev dog hurtigt smidt væk af politiet.

Mandag morgen sad flere bilister omkring København fast på grund af en usædvanlig trafikprop. Den blev nemlig skabt af vrede aktivister i orange veste.

Ifølge presse-fotos.dk demonstrerede aktivisterne imod anlæggelsen af nye motorveje, som de vil have ‘alle til at droppe’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da politiet ankom til stedet, var dialog med indsatslederen ifølge mediet ikke nok. Derfor begyndte politiet at slæbe miljøaktivisterne væk fra motorvejen, så trafikken kunne komme forbi.

Presse-fotos.dk skriver, at nogle af aktivisterne er blevet tilbageholdt. Ligesom enkelte er blevet taget med på politistationen.

LÆS OGSÅ: Kinamærke nedjusterer markant – kan ikke bygge 80.000 biler

Det er langt fra første gang, at miljøaktivister spærre vejen for bilister. I Tyskland har aktivister under lignende aktioner limet sig til vejene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Andre har forsøgt at gøre sig umulige at fjerne ved at hælde beton udover hænderne. Atter andre aktivister protesterede sidste år på Volkswagens Autostadt-museum i Wolfsburg.

Her trængte aktivisterne ind på Porsches etage, hævdede de var forskere og klagede senere over at de ikke fik noget sted at skide. Læs mere her.

Foto: presse-fotos.dk

Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?