Annonce:

Politiet slår til mod klima-aktivister der limer sig selv til veje: “Vi har taget penge fra dem”

Politiet har ransaget femten steder, der har forbindelse til flere aktivistgrupper, hvis medlemmer limer sig til asfalt i protest. 

Besøg vores annoncør:

Tysk politiet har endnu engang slået hårdt ned på en gruppe af såkaldte klima-aktivister. Denne gang har politiet ransaget 15 af aktivisternes tilholdssteder.

Det er gruppen Letzte Generation, som politiet på anklagemyndighedens forlangende har aflagt de mange besøg. Og ikke bare det. Som resultat af ransagningerne kan ordensmagten fortælle, at man har beslaglagt flere af aktivisternes ejendele. 

Ud over ejendelene har tysk politi også beslaglagt to bankkonti, som protestgruppen indtil ransagningsaktionen rådede over. Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bankkontiene er en del af anklagemyndighedens mistankegrundlag om økonomisk kriminalitet, som nu rettes mod klimaaktivisterne.

LÆS OGSÅ: Parkeringsselskab taget i at uddele ulovlige p-afgifter: “Det var en fejl”

Ifølge politiet drejer det sig om 1,4 mio. euro svarende 10,4 mio. danske kr., som klima-aktivisterne er mistænkt for at have indsamlet ulovligt.

Anklagemyndigheden siger, at aktionen mod aktivisterne kommer, efter at man de senest år har modtaget flere klager aktivisternes kriminelle adfærd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ulovligt var det også, da en række aktivister sidste år trængte ind på Volkswagen-museet “Autostadt” og limede sig selv til gulvet på Porsches etage.

Museets personale valgte at slukke for varme og lys på stedet, hvor aktivisterne sad natten over, indtil politiet fjernede dem med magt morgenen efter.

Efterfølgende klagede aktivisterne over, at ‘de ikke fik noget sted at skide’, mens de protesterede. Læs mere om den sag her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler