Reklame:

Politiet slår til mod bilister – 10 biler beslaglagt på én gang

Politiet har i denne uge gennemført en aktion mod flere vanvidsbilister, efter retten vurderede, at ordensmagten kunne tage bilerne fra dem.

Onsdag slog Københavns Politi til mod 10 bilister i en samlet aktion. Politiet kom efter bilisternes biler, efter retssystemet havde vurderet, at bilerne kunne beslaglægges for vanvidskørsel.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– I alle de 10 sager har retten vurderet, at der var grundlag for beslaglæggelse. Og det var baggrunden for vores aktion i går, siger politikommissær Claus Stoltenberg.

Politikommissæren supplerer herefter med en række meget klare opfordringer til bilister, der ikke ønsker at have i samme situation.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

– Overhold fartgrænserne og undlad at køre hvis du er påvirket. Ellers må du forvente at få besøg af os ved en aktion som i går, lyder det fra Claus Stoltenberg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Aktionen fandt sted på en række adresse i det storkøbenhavnske område, oplyser politikredsen.

Bilerne er nu alle i politiets varetægt. Det er nu op til retten om der skal ske en endelig konfiskation af køretøjerne.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?