Reklame:

Politiet om biljagt: “Det gik ufatteligt langsomt, og vi måtte bruge en vejspærring”

En kvinde i en rød Renault Twingo nægtede at tale med politiet, som ellers jagtede hendes bil. Omend det gik meget langsomt.

Onsdag formiddag udspillede der sig en meget langsom biljagt på det østlige Sjælland. Her fik politiet i første omgang øje på en kvinde, som efter ordensmagtens opfattelse kørte ufatteligt langsomt.

Betjentene forsøgte med forskellige signaler at få kvinden til at stoppe. Men det havde hun absolut ikke tænkt sig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver SN.dk.

Der skulle en vejspærring til, før kvinden opgav den langsomme køretur. Men det fik hende nu ikke til at tale med politiet. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi nægtede kvinden nemlig at rullede vinduet ned, da hun endelig blev stoppet.

LÆS OGSÅ: Tesla får tæsk af lille bil i Danmark – elbil er ikke danskernes favorit længere

Kvinden – der viste sig at være 38 år og fra Falster – viste sig at have et udestående med fogedretten. Men politiet kunne hverken finde spor af stoffer eller alkohol hos hende.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En sigtelse slap hun dog ikke for, da hun valgte at ignorere politiets anvisninger. Og det i løbet af en tur på hele 10 kilometer.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?