Reklame:

Politiet jagtede dem gennem myldretiden – kun én blev knaldet for vanvidskørsel

To motorcyklister forsøgte onsdag eftermiddag at køre fra politiet midt i den aarhusianske myldretidstrafik. Det lykkedes næsten. 

Onsdag eftermiddag måtte en motorcyklist aflevere både kørekort og tændingsnøgle til Østjyllands Politi, som han ellers kort forinden havde forsøgt at stikke af fra.

Hans kammerat, som også blev jagtet gennem det østlige Aarhus af politiet, lykkedes med at flygte fra stedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– De var ikke videre interesserede i at tale med politiet og flygtede fra stedet. Under flugten begik de flere færdselsforseelser i myldretiden, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den motorcyklist, politiet fik standset, viste sig at være en bare 20-årig mand. Han fik herefter besked på at aflevere kørekort og nøgler.

LÆS OGSÅ: Skidestiv kørelærer anholdt – var fuld under køretime

Om politiet ved, hvem den anden motorcyklist er, fremgår ikke af døgnrapporten. Men ordensmagten fattede i første omgang interesse for motorcyklerne, fordi de begge kørte rundt uden nummerplade på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Den 20-årige, der ikke kunne flygte fra politiet, er langt fra den eneste der på det seneste er blevet taget for vanvidskørsel. Onsdag aften skræmte en 97-årig mand på det nærmest live ud af andre bilister med sin kørsel. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?