Annonce:

Politiet indrømmer gigantisk fejl: Solgte bil som IKKE var konfiskeret

Politiet vil kun beklage fejlen, der umiddelbart ikke får nogen konsekvenser. 

Politiet begår fejl hver dag. Men denne gang slipper de med skrækken. Det skriver Bil Magasinet. Mediet kan fortælle, at Nordsjællands Politi fik solgt en Porsche 911 på auktion, selvom der endnu ikke var faldet en endelig dom i sagen.

Bilen var altså stadig kun beslaglagt, da den blev solgt på en auktion hos det danske auktionshus Lauritz.com. Og det var et klart brud på produceren. Sagen, der drejer sig om en leasing-bil, blev nemlig anket til landsretten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det så Nordsjællands Politi dog ikke, og af samme grund fik man solgt Porschen videre på auktion i oktober sidste år. Efter salget kunne politiet dog ikke udlevere registreringsattesten til den nye ejer. Ligesom kun én nøgle fulgte med bilen.

Politiet havde nemlig ikke kontakt til leasingselskabet, som stadig var i besiddelse af registreringsattesten. Alligevel slipper Nordsjællands Politi med skrækken. For da sagen kom for Østre Landsret, blev byrettens konfiskations-afgørelse stadfæstet.

LÆS OGSÅ: Nye tal – Politiet beslaglægger 18 biler HVER uge

I den sammenhæng vil Nordsjællands Politi kun beklage forløbet. Politikredsen mener ikke, at sagen giver anledning til andet. Kommunikationsrådgiver ved Nordsjællands Politi Henriette Døssing skriver i en mail til Bil Magasinet, at ‘den eksisterende procedure er indskærpet’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget Nordsjællands Politi mener er nok til, at man ikke begår samme fejl igen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler