Annonce:

Politiet i vild udmelding: God stemningen og INGEN lovbrud til biltræf

Det kan godt lade sig gøre at sparke dæk inden for lovens rammer, anerkender politiet nu i døgnrapporten.

Det sker. Men det er bestemt ikke altid, at politiet kan sætte en fingre på noget, når bilfolk mødes for at sparke dæk. Sådan lyder det sjældent anerkendende fra Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiet skriver, at der fredag aften var en del bilinteresserede til stede på Japanvej i Slagelse. Det fik en politipatrulje til at rykke ud til stedet for at tjekke, om der var ro og orden på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: BMW i alvorlige problemer: Kendt fejl VAR skyld i livsfarlig brand

Ligesom ordensmagten ville ‘forebygge gaderæs’. Men det var der ingen grund til. I stedet nøjes politikredsen med at konstatere, at ‘der var god stemning, og at der ikke blev fundet nogen færdselslovsovertrædelser’.

Udmeldingen i døgnrapporten står i skarp kontrast til færdselspolitiets øvrige arbejde rundt om i landet de seneste par uger. Her har flere politikredsen nemlig haft blikket rettet stift mod den del af bil-miljøet.

Tidligere på måneden betød det bl.a., at 20 biler blev beslaglagt i forbindelse med et større biltræf i Randers, hvor der også blevet skrevet 113 sigtelser. I samme weekend rykkede Midt- og Vestsjællands Politi ud til et træf i Køge, hvor man tog fire biler med sig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler