Reklame:

Politiet: “Her havde vi fokus på biltræf i weekenden”

I weekenden rykkede politiet ud til flere steder, hvor bilister var forsamlet til træf.

I weekenden forsamlede flere bilister sig til træf i Midt- og Vestsjællands politikreds. Og det har ordensmagten bemærket. Især i industriområder i Ringsted, Køge og Greve siger politiet, at man har haft fokus på sikkerheden og at de forsamlede bilister overholdt loven.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det begyndte fredag aften, da en borger ringede for at fortælle, at nogle bilister var forsamlet i stationsbyen Borup. Da betjentene nåede frem, var bilisterne fordufte. Men politiet siger, at man fandt tegn på brændere og hjulspin.

Kort efter forlød det, at flere bilister var forsamlet til træf i Ringsted. Her var politiet til stede med fartmålende udstyr. Indsatsen betød bl.a., at en 35-årig mand blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Kørte ud af kredsen
En anden mand kørte sig til en betinget frakendelse, da hastighed var oppe på 92 km/t i en 50-zone.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var ‘over 100 biler’ desuden forsamlet til træf i både Køge og Greve i weekenden.

Reklameblok:
– Nogen kørte videre til tankområdet ved Køge Nord og senere kørte nogen videre til Greve Main. Kort efter midnat havde biltræffet forladt politikredsen uden at der havde været optræk til uorden eller ræs, skriver politikredsen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?