Reklame:

Politi smider verdensmester ud af rallyløb for nummerpladefusk

Den finske WRC3-verdensmester nåede ikke andet end lige over grænsen til Tyskland, før han blev forhindret i at køre videre.

Den finske WRC3-verdensmester Roope Korhonen er blevet smidt ud af rallyløbet Central Europaen Rally, efter tysk politiet har forbudt hans Skoda at køre videre, efter den krydsede grænsen fra Tjekkiet.

Ifølge Korhonen opdagede tysk politi, at bilens nummerplade var udløbet. Efterfølgende er det kommet frem, at andre deltagere i løbet er rendt i samme problemer med ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser rallykøreren på sin egen Facebook-side.

Sammen med sin co-driver på en øjeblikkelig 10.plads i Rally2-klassen, da politiet forhindrede ham i at køre videre.

LÆS OGSÅ: Toyota: “Nu går sandheden om elbiler endelig op for bilisterne”

Det italienske team som tilmeldte Roope Korhonens Skoda til løbet har siden fået en bøde på 10.000 euro. Men i første omgang ikke af politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Stedet kommer bøden fra den internationale motorsportorganisation FIA. Bøden hænger dog sammen med, at politiet fandt nummerpladen på Skodaen ulovlig.

Før blev smidt ud af rallyløbet på grund af rod i papirerne, har den blot 25-årige rallykører foruden WRC3-mesterskabet vundet flere rallyløb i hjemlandet.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?