Reklame:

Polestar får Youtube i bilerne – men du kan kun se med på én betingelse

Nu kommer Youtube til Polestar 2. Du kan dog kun se med på én helt bestemt betingelse.

Polestar lancerer nu softwareopdateringen P2.9 over-the-air (OTA) til alle eksisterende Polestar 2-biler.

Det er den femtende remote softwareopdatering til Polestar 2, siden OTA-opdateringerne begyndte i 2020. Opdateringen omfatter en række forbedringer, som mange har set frem til samt introduktionen til den integrerede YouTube-app, der desuden vil være installeret som standard i alle nyproducerede biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi ved, hvor meget vores kunder ser frem til over-the-air-opgraderinger, og jeg er overbevist om, at de nye funktioner og forbedringer vil blive taget godt imod.

– YouTube er fantastisk til underholdning, mens man lader bilen, og vores opdaterede Range Assistant-app bidrager til endnu mere præcise forudsigelser, og understøtter en forbedret kørestil.

– Slutteligt har vi tilføjelsen af Apple Maps på førerdisplayet, som er en af mange vigtige opdateringer til Apple CarPlay i Polestar 2, siger Polestars administerende direktør Thomas Ingenlath.

LÆS OGSÅ: Polestars chefer er bekymret: “Løber tør for penge i år”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En vigtig opdatering af Polestars Range Assistant-app giver nu føreren mulighed for at overvåge energiforbruget over de seneste 20, 40 eller 100 km med information i realtid, der giver mulighed for at justere ens kørestil for at forbedre effektiviteten.

En revideret algoritme, der udregner den forventede rækkevidde, som vises i appen, tager højde for udvendige ændringer samt andre faktorer, der påvirker effektiviteten.

Det er nu også muligt for føreren at kunne se rækkevidden i førerdisplayet, der tager højde for udefrakommende påvirkninger, i stedet for den standardvisning af rækkevidde, der bygger på standard-certificerede data.

Reklameblok:


Apple CarPlay får udvidet funktionalitet i P2.9, herunder tilføjelsen af ekstra telefon- og medieoplysninger på startskærmens felt, betjening af opkald ved brug af knapper på rattet, ligesom at visning af opkald og Apple Maps vil blive vist på bilens førerdisplay.

Men vil du se Youtube i din Polestar? Ja, så kræver det altså, at du holder stille. Helt stille. Som i bilen skal være parkeret.

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?