Annonce:

Polestar får Youtube i bilerne – men du kan kun se med på én betingelse

Nu kommer Youtube til Polestar 2. Du kan dog kun se med på én helt bestemt betingelse.

Besøg vores annoncør:

Polestar lancerer nu softwareopdateringen P2.9 over-the-air (OTA) til alle eksisterende Polestar 2-biler.

Det er den femtende remote softwareopdatering til Polestar 2, siden OTA-opdateringerne begyndte i 2020. Opdateringen omfatter en række forbedringer, som mange har set frem til samt introduktionen til den integrerede YouTube-app, der desuden vil være installeret som standard i alle nyproducerede biler.

– Vi ved, hvor meget vores kunder ser frem til over-the-air-opgraderinger, og jeg er overbevist om, at de nye funktioner og forbedringer vil blive taget godt imod.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– YouTube er fantastisk til underholdning, mens man lader bilen, og vores opdaterede Range Assistant-app bidrager til endnu mere præcise forudsigelser, og understøtter en forbedret kørestil.

– Slutteligt har vi tilføjelsen af Apple Maps på førerdisplayet, som er en af mange vigtige opdateringer til Apple CarPlay i Polestar 2, siger Polestars administerende direktør Thomas Ingenlath.

LÆS OGSÅ: Polestars chefer er bekymret: “Løber tør for penge i år”

En vigtig opdatering af Polestars Range Assistant-app giver nu føreren mulighed for at overvåge energiforbruget over de seneste 20, 40 eller 100 km med information i realtid, der giver mulighed for at justere ens kørestil for at forbedre effektiviteten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En revideret algoritme, der udregner den forventede rækkevidde, som vises i appen, tager højde for udvendige ændringer samt andre faktorer, der påvirker effektiviteten.

Det er nu også muligt for føreren at kunne se rækkevidden i førerdisplayet, der tager højde for udefrakommende påvirkninger, i stedet for den standardvisning af rækkevidde, der bygger på standard-certificerede data.

Apple CarPlay får udvidet funktionalitet i P2.9, herunder tilføjelsen af ekstra telefon- og medieoplysninger på startskærmens felt, betjening af opkald ved brug af knapper på rattet, ligesom at visning af opkald og Apple Maps vil blive vist på bilens førerdisplay.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Men vil du se Youtube i din Polestar? Ja, så kræver det altså, at du holder stille. Helt stille. Som i bilen skal være parkeret.


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler