Annonce:

Pagani vil kunne bygge 30 eksemplarer af denne “bil”

Du skal være Pagani Huayra R-ejer i forvejen. Dem findes der i øvrigt bare 30 af på verdensplan. Men så er denne simulator også din. Næsten da.

Det er bare federe at spille Assetto Corsa med pedaler og rat i stedet for en controller. På den anden side er en simulator en virkelig dyr fornøjelse.

Hvor meget Paganis nye simulatorsæt, hvis skal udelukkende består af kulfiber, koster, vil bilmærket ikke ud med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men nogen foræring skal ingen forvente. Det er formentlig ikke noget helt skævt bud, hvis prisen nærmer sig en million danske kroner. Eller måske derover.

Nok meget sandsynligt derover. Når det så er sagt, skal der kun bygges 30 simulatorer i alt. Men det forudsætter, at alle Huayra R-ejere siger ja til én hver.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Eller det vil sige – sådan plejede det at være. For Pagani har besluttet sig for, at simulatoren, som er lavet i samarbejde med Racing Unleashed, nu skal være mulig for alle at få fat i.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Prisen vil italianerne dog stadig ikke ud med. Til gengæld er alt fra rat, pedaler, sæde og seler identisk med det, du finder i den ægte vare.

I hele den simulerede herlighed er der til gengæld installeret et større lydanlæg, så man kan få fornemmelsen af den gigantiske, AMG-udviklede V12-motor uden nødvendigvis at være i nærheden af den.

Spillet Assetto Corsa er forresten ikke bare noget, vi slynger ud. Computeren inden bag simulatoren er programmeret til netop at afvikle det spil. Lyden kan du få en fornemmelse af i klippet herunder.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler