Annonce:

På torsdag forsvinder ikonisk bil-logo ud af Danmark

Mercedes-Benz forsvinder ud af Danmark som bilforhandler, når forretninger i Storkøbenhavn torsdag i denne uge overtages af hollandske Van Mossel.

Besøg vores annoncør:

En af Danmarks ældste Mercedes-forhandlere skifter torsdag i denne uge hænder, når hollandske Van Mossel overtager det storkøbenhavnske Mercedes-Benz CPH.

Det skriver Motor-magasinet.

Som Boosted kunne fortælle tilbage i januar, har de stenrige hollændere bag Van Mossel købt hele fem danske bilforhandlere. Alle sammen under Mercedes-Benz CPH.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Prisen var dengang hemmelig, og her én dag fra det officielle skifte er prisen ikke blevet mere offentlig. Men tilbage i januar lød det, at hollænderne ville ‘respektere forholdene for de 330 medarbejdere’, der er fulgt med i handlen.

LÆS OGSÅ: 7 ud af 10 elbil-ejere brokker sig over det samme i Danmark

Det samme gælder i øvrigt et skadecenter. Men overtagelsen af de danske Mercedes-forretninger gør Van Mossel til et foretagende, der sælger biler for næsten 1 milliard euro hvert eneste år.

Siden 1930 har den storkøbenhavnske forhandlerkæde været ejet direkte af fabrikken i Stuttgart, men det hele slutter altså i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mercedes har dog ikke kun solgt ud i Danmark. Også hjemme i Tyskland samt i England vil mærket af med sine forretninger.

Ikke at skulle stå for salget af sine egne biler, er dog ikke det eneste, Mercedes har planer om. Fra kun at ville satse på elbilen er mærkets svenske topdirektør nu vendt 180 grader. Det betyder, at Mercedes kaster 105 milliarder kroner efter særlige benzinbiler. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler