Annonce:

Ole raser over kinesisk elbil – “Kun firehjulstræk lige ud”

Ole Næss havde aldrig købt en MG Marvel R, hvis han vidste, hvad han ved nu. Nemlig at den ikke altid trækker på fire hjul.

Norske Ole Roar Næss købte en MG Marvel R i den tro, at bilen trækker på alle fire hjul. Det er bare ikke tilfældet. I hvert fald ikke altid.

– Hvis bilsælgeren havde fortalt mig det, havde jeg aldrig købt bilen. Det forekommer mig, at de undlader at informere om dette i al annoncering, siger Ole Roar Næss til norske Motor .

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ole Roar Næss er ifølge ham selv nemlig ikke blevet informeret om, at MG’en kun trækker på alle fire hjul, når det går ligeud.

Norske motorjournalister har da også kritiseret MG for at lancere en bil med så særpræget et ‘firehjulstræk’.

LÆS OGSÅ: 20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

– Mange vælger firehjulstræk netop for at kunne komme ud med bilen en sneklædt morgen. Måske er i bakgear, at behovet for firehjulstræk er størst, siger journalisten Øivind A. Monn-Iversen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

At journalister deler Ole Roar Næss’ bekymring kan nordmanden dog ikke bruge til ret meget. Heller ikke i retssystemet. Byretten har nemlig givet MG-importøren ret i, at Ole Roar Næss var og er tilstrækkeligt informeret om bilens funktioner.

Nu står Ole Roar Næss med en bil til lige knap 400.000 norske kroner, han ikke er specielt begejstret for. Bilen slipper han dog ikke af med.

– Jeg er blevet dømt, fordi jeg ikke har læst en pralebrochure, siger han til Motor.

Han er dog langt fra den eneste, der føler sig snydt af en bilsælger. Bare 17-årige Jonathan Fredricks føler sig dog ikke bare snydt, han blev rent faktisk snydt i en handel med en Mazda CX-5. Faktisk så groft at en anden forhandler tilbød at redde situationen. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler