Reklame:

Odds på motorsport – sådan vinder du mest, når du spiller

Der er tusindvis af danskere, der oddser på sportsgrene som fodbold eller tennis. Faktisk er der også et voksende antal af danske spillere som er begyndt at oddse om motorsport, dette kan dog være lidt forvirrende.

Før du begynder at spille om rigtige penge på bettingsider for motorsport, så er der nogle ting som du skal overveje inden du begynder, i denne artikel ser vi på nogle af disse ting.

Forstå reglerne

Det lyder måske åbenlyst, men en grundig forståelse af reglerne i ethvert spil er vigtigt inden du begynder at spille. Især når det drejer sig om motorsport er det vigtigt at du kender reglerne. Naturligvis er kørerens mål er at være den første til at krydse målstregen, men der er ofte andre regler som kan være afgørende når du vælger at satse penge på resultatet af et løb. 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Du kan ofte spille på mange forskellige faktorer i et løb, det kan udover at være vinderen af løbet, også være ting som hvem der starter på pole-position, eller hvem der starter som nr. 2, hvem der kører den hurtigste omgang i løbet, eller endda hvem der foretager det første dækskift.

Spil på seriøse bettingsider

Som med alle andre former for gambling så er det vigtigt at du sørger for at spille på en bettingside er er seriøs. Ved at oddse på sider der har en licens fra den danske Spillemyndighed kan du sikre at du ikke bliver snydt. Du kan også læse anmeldelser her fra eksperter som Vickie M. Bivona, der fortæller om seriøse og useriøse casinosider i Danmark.

Bestem dig for en bestemt sportsgren

Det kan være meget fristende at spille på et hav af forskellige motorløb, men det anbefales faktisk at du vælger en bestemt turnering som du så spiller på. Der er mange spillere i Europa som spiller på Formel 1, mens der i USA er mange som spiller på NASCAR. Ved at holde dig til en bestemt sportsgren er det nemmere for dig at holde dig ajour med udviklinger inden for sporten eller hvem der har klaret det bedst i denne sæson.

Spil ansvarligt

Det kan være meget fristende at prøve at udligne dine tab med nye gevinster, men husk på at du skal spille ansvarligt når du gambler. Det er vigtigt at du lægger et budget inden du begynder at spille, og at du holder dig til dette budget, hvis du taber mere end du havde planlagt på et væddemål, så er det et godt tidspunkt at holde en pause på. 

Odds på motorsport er en god mulighed for alle, der ønsker lidt mere adrenalin i deres blod. Der er masser af markeder at vælge imellem over en bred vifte af motorsportstyper og begivenheder. Motorløb er især et godt valg for fans af livebetting fordi der hele tiden sker noget, og det du oddsede på for 5 minutter siden, kan være helt ligegyldigt nu. Du kan spille på at en racerkører finder løbet, og så punkterer der et hjul, men selvom du så ikke har vundet det væddemål, så har du stadig muligheden for at vinde penge.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?