NYHED: Paul Walkers datter indgår forlig med Porsche

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I 2015 beskyldte Meadow Walker den tyske bilfabrikant, Porsche, for sin fars død. Nu er der indgået forlig i sagen.

Lidt mere end to år efter at Meadow Walker, datter af den afdøde Fast and Furious-stjerne Paul Walker, sagsøgte Porsche for at være skyld i sin fars død, er det indgået forlig i sagen tidligere i denne måned. Det skriver amerikanske ABC News.

Paul Walker døde sammen med sin ven Roger Rodas, da sidstnævnte den 30 november 2013 med høj fart kolliderede med et vejtræ i en Porsche Carrera GT, som efterfølgende brød i brand. Officelt fik for høj hastighed i superbilen da også skylden for ulykken.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

De sørgelige rester af den Porsche Carrera GT, Paul Walker og Roger Rodas døde i den 30 november 2013

Alligevel sagtsøgte Meadow Walker den tyske bilfabrikant, fordi hun mente, at hendes far var i live mere end et minut efter ulykke. Dårligt konstruerede sikkerhedseler og manglende ESP skulle således være skyld i, at Fast and Furious-stjernen på tragisk vis brændte op inde i den tyske superbil.

Selv har Porsche blankt afvist alle anklager og som den officelle rapport givet Roger Rodas’ kørsel skylden. Samt sagt at Carrera GT var sin tids ‘state of the art’ indenfor bilbyggeri.

LÆS OGSÅ: Porsche til over 100 millioner kroner!

Alligevel er parterne altså nu nået til enighed i et forlig. Hvor stort det er, om der overhovedet er penge i det, er det dog kun Meadow Walker, hendes advokater og Porsche, som ved. Aftalen bag forliget betyder, at sagen gøres til et uretmæssigt søgsmål, men resten af dens indhold holdes hemmelig for offentligheden.

Reklameblok:

Forliget med datteren er det andet, Porsche indgår i forbindelse med filmstjernens død. Fabrikken har tidligere indgået forlig med Paul Walkers far i en ligende sag. Desuden har Meadow Walker fået udbetalt 10.1 millioner dollars i erstatning fra boet efter Roger Rodas.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk