Annonce:

Ny udmelding: TVR genopstår som elbilmærke

Men man dropper ikke V8-motoren. I hvert fald ikke for den første model Griffith.

Genoplivningen af det engelske sportsvognsmærke TVR er blevet udskudt igen og igen. Og igen. Vi skal helt tilbage til 2017 for at finde den første lancering af Griffith-modellen. Siden har det været stille omkring mærket. Nogle vil mene for stille.

Men nu er der nyt. Mærket, som stadig har en fabrik under konstruktion, siger nemlig, at man også vil lancere Griffith som elbil. Ja, elbil. Alligevel har englænderne ikke droppet aftalen om leverancer af 5-liters V8-motorer med Ford. Benzinmotoren får angiveligt 500 hestekræfter, og meget mere er TVR ikke villig til at sige på nuværende tidspunkt. Heller ikke om elmotoren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Andet end at TVR vil sponsorere en række Formel E-løb i 2022. Nemlig i London og Monaco. Løbet i Monaco skal allerede afholdes i denne weekend. TVR’s bestyrelsesformand Les Edgar i samme ombæring antydet, at Griffith ikke bliver den eneste elektriske model fra mærket.

Det betyder dog ikke, at vi kommer til at se en TVR på vejene lige foreløbig. Ifølge Autocar er fabrikken i Cardiff, England, ikke færdig før en gang i sent 2024.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler