Ny bilmærke vil køre med i Formel 1

Foto: FIA/PR

Kun få dage efter at FIA åbnede døren for nye Formel 1-hold har en meget interessant mulighed meldt sig.

Hvis du har fulgt bare lidt med i kulisserne omkring Formel 1 de seneste år, ved du også, at Andretti Motorsport, der er grundlagt af den tidligere Formel 1-kører Mario Andretti, meget gerne vil være med. Det har der dog ikke været den vilde stemning for hos organisationen, FIA eller i paddocken.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men nu er muligheden der faktisk. Og så spiller Andretti virkelig med musklerne. Faktisk så meget at de har fået Cadillac med på idéen om et Formel 1-hold. I en fælles udtalelse, som blev sendt ud i går, fortæller parterne, at Formel 1-holdet vil få base i USA. Mens der også skal være faciliteter i England.

Altså hvis  Andretti-Cadillac – eller er det omvendt? – får lov at køre med i verdens fornemmeste motorsportsklasse. Andretti-Cadillac vil, siger de, officielt ansøge om en plads i Formel 1-feltet, så snart FIA åbner muligheden for det.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk