Annonce:

Nu har BMW M2 560 hestekræfter

Den vinder måske ikke nogen designpriser. Men nu har den lille baby-M’er langt flere hestekræfter end både M3 og M4.

Det er over et år siden, Manhart første gang fortalte om den. Men nu er den vilde BMW M2 her faktisk. Eller MH2 560 som de kalder den.

Og det giver god mening, for den 3-liters rækkesekser yder med sine dobbelte turboer nu 560 hestekræfter og 650 newtonmeter. Til sammenligning nøjes den almindelige M2 med 460 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Der er dog plads til mere. Meget mere faktisk. For i den forrige M2 lykkedes det Manhart at finde hele 715 hestekræfter.

På den visuelle side har Manhart forkælet BMW’en med en pokkers masse kulfiber og 20″ hjul. De kan dog vokse til 21″ med et ekstra hak på ekstraudstyrslisten.

LÆS OGSÅ: Nu koster slidt asfalt bilister 2.000 kroner i bøde

Prisen? Ja, før vi taler om interiør-opgraderinger eller karosseriopdateringer løber det hele op i 20.000 euro svarende til 150.000 kroner. I Danmark koster en BMW M2 i øvrigt fra 745.000 kroner uden afgift.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Under alle omstændigheder er det ingen billig omgang. Det bliver det heller ikke for en 18-årig knægt fra Ringkøbing, der torsdag måtte aflevere sin BMW til politiet. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler