Annonce:

Nu betaler Porsche bilister for at købe en elbil

Porsches elbiler taber i værdi hurtigere, end du kan nå at blinke med øjnene. Men tyskerne forsøger alligevel at lokke bilisterne til at købe en Taycan.

Der skulle ikke gå ret mange dage, fra Porsche havde præsenteret faceliftet af Taycan modelåret 2025, førend bilen begyndte at falde i værdi.

Og falde er måske så meget sagt. For bilen styrtdykker rent faktisk i værdi. Som vi allerede har afdækket her på Boosted, taber en ny Taycan næsten en kvart million kroner i værdi på bare 28 dage.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Om det er derfor, skal vi ikke kunne sige. Men nu vil den amerikanske Porsche-importør betale folk for at lease en Porsche. Og ja, vi sagde betale.

For Porsche i USA æder som minium de første 4.500 dollars af prisen på leasingkontrakten selv, hvis man som kunde altså kaster penge efter en Taycan på den måde. Det svarer til 31.300 kroner.

Det skriver Cars Direct.

LÆS OGSÅ: Volvo tilbagekalder samtlige biler – speedometeret virker ikke!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Conquest Lease Program kalder Porsche tilbuddet, og teknisk set kan alle og enhver benytte sig af det. Hvis man da har økonomi nok til en Taycan i første omgang. For selvom Porsche nu spiser noget af regningen, bliver det aldrig en billig fornøjelse.

Meget apropos Porsche og elbiler er nogle af mærkets aktionærer nu begyndt at brokke sig højlydt over, at bilmærket lægger alt for mange kræfter i den slags biler. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler