Annonce:

“Nederlag” til politiet trods 80 km/t-grænse – “Så få blev blitzet ved Roskilde Festival”

Hvis Midt- og Veststjællands Politi havde regnet med at holde fest i fotovognene, blev årets Roskilde Festival en skuffelse.

Sidste år gik det decideret amok med 5.800 fartbøder og stribevis af frakendelser. Ligesom også en enkelt vanvidsbilist måtte aflevere sin bil for at have kørt for hurtigt på den del af Holbækmotorvejen, der støder op til Dyrskuepladsen i Roskilde.

Men i år blev ikke den kæmpemæssige indbringende forretning for statskassen, ligesom sidste år Roskilde Festival var det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de mange fotovogne ‘kun’ har delt 1.738 fartbøder ud på motorvejen omkring festivalen.

Farten var sat ned på en strækning af Holbækmotorvejen, og det til 80 km/t i perioden fra søndag 24. juni og frem til festivalens afslutning sidste søndag.

LÆS OGSÅ: Direktør frygter, at danskerne mister interessen for elbiler

Tilbage sidder næsten 2.000 bilister dog. Og de kan i udgangspunktet forvente, at politiet sender dem regninger i e-Boks. Hvis ikke det allerede er sket, kommer bøderne dumpende de nærmeste dage.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Der kan dog gå meget længe, før politiet egentlig sender bøderne. Men der kan også gå for længe. Og så ikke bare må politiet droppe bøden, de skal. Læs mere om hvorfor lige her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler