Annonce:

Mercedes-chef: “Jeg bliver ikke sur hvis Hamilton skifter”

Mercedes’ teamchef har allerede sagt, at han ikke ‘bliver sur’, hvis Hamilton skifter hold.

Det har været et af de mest succesfulde samarbejder i Formel 1’s historie. Men nu kører samarbejdet mellem Mercedes og den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton knap så gnidningsfrit.

Tidligere har Toto Wolf både sagt, at det er ‘for tidligt at tale om en kontraktforlængelse’, og ‘at han ikke vil blive sur over, at Hamilton finder en ny arbejdsgiver’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Hvis man som racerkører ønske at vinde verdensmesterskabet, er man nødt til at sikre sig, at man har bilen til at køre med. Og hvis vi (Mercedes, red.) ikke kan give ham bilen de næste par år, er han nødt til at undersøge mulighederne andetsteds.

– Jeg tror ikke, han er på det stadie lige nu, men jeg vil ikke bære nag, hvis det sker i løbet af et til to år, siger Wolf til Skysports.

Der er sket ændringer
Og selvom Mercedes fortsat har Hamilton i lønningslisten, så er den syvdobbelte verdensmester begyndt at lave ændringer. I hvert er britens mangeårige fysotepraut Angela Collen røget ud af Mercedes-garagen.

Det er angiveligt Hamiltons helt egen beslutningen. Noget Mercedes dog bakker om op. Om holdet så lykkedes med at vende udviklingen er en anden snak. Både Lewis Hamilton og team-kammeraten George Russell uden for podiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Godt nok kun lige uden for. Men før søndagens løb, som Sergio Perez vandt, sagde Mercedes selv, at man ‘er op til halvandet sekund efter Red Bull’. Red Bull som med 1-2-placering ligger øverst både i konstruktørernes regnskab og kørneres interne kamp om VM.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler