Annonce:

Mens andre fortryder tror Ferrari stadig på elbilen

Rimac bygger nok ikke en elektrisk hyperbil igen, og Lamborghini er usikker på, hvad kunderne vil have. Men Ferrari mener, elbilen har en plads.

Flere af Ferraris konkurrenter har udskudt eller helt stoppet udviklingen af elbiler.

Eksempelvis tror Rimac ikke længere på, at de rigtigt rige bilkøbere vil sætte sig bag rattet i en elbil. Men det gør Ferrari.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På chefgangene i Maranello tror Ferraris administrerende direktør Benedetto Vigna, at der stadig er et kundegrundlag til en helt elektrisk superbil.

Og faktisk er han overbevist om, at den første helt elektriske Ferrari nogensinde vil sælge ‘mindst lige så godt’ som mærkets modeller med forbrændingsmotorer. Ferrari løfter dog ikke sløret for den bil før engang i slutningen af 2025.

LÆS OGSÅ: Ole raser over kinesisk elbil – “Kun firehjulstræk lige ud”

– De (kunderne, red.) venter på vores grønne bil, siger Benedetto Vigna til Bloomberg.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk mener Ferrari, at der er så mange kunder til deres elektriske biler, at italienerne for første gang nogensinde har bygget en helt ny fabrik. Dog ikke til biler, men til dele.

På fabrikken skal der fremstilles dele som elmotorer og selve batteripakkerne til elbilerne. Det betyder dog ikke, at Ferrari kører forbrændingsmotoren til skrot.

Vi skal dog ikke længere tilbage end til 2020 for at finde et Ferrari som hårdnakket nægtede at bygge en hundrede procent elektrisk bil.

På den anden side sagde Vignas forgænger Louis Camilleri faktisk ‘kun’, at Ferrari nogensinde kommer dertil, hvor mærket kun bygger elbiler.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

For nylig er det da også kommet frem, at V12-motoren stadig stortrives i Maranello i den nye 12Cilindri som klarer sig helt uden turbotryk eller hybridhjælp.

Desuden kunne vi her på Boosted forleden fortælle, at folkene på fabrikken arbejder med tanken om at vende en V6-motor, der forbrænder brint, på hovedet. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler