Annonce:

Medie: Schumacher-fyring kostede Ferrari-chef jobbet

Mattia Binotto er færdig hos Ferrari, og at Mick Schumacher er det samme, kan muligvis være noget af forklaringen. 

Ferrari skal have ny chef for Formel 1-holdet. Det selvom mærket for bare et par uger siden forsikrede omverden, om at Mattia Binotto bestemt ikke var på vej ud. Men det skete altså alligevel.

Og ifølge Corierre dello Sport skal en del af forklaringen findes i, at Michael Schumachers søn nu ikke længere er en del af hverken Ferrari eller Haas’ stab. Ferrari-toppen i Maranello skal angiveligt være meget utilfreds med, at Binotto ikke formåede at fastholde sønnen af deres mest vindende kører nogensinde, Michael Schumacher.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Desuden skulle Binotto være ‘uden venner i Ferrari-toppen’. Og det sammenholdt med de manglende resultater på trods af ellers lovende start på sæsonen skulle altså have givet ham sparket ud af Formel 1-garagen.

Øverst i Ferraris hovedkvarter i Maranello skulle man også være stærkt utilfreds med, at Mick Schumacher formentlig snart offentliggør et skifte til Mercedes. Hvilken rollen, den unge tysker får, er endnu uvist. Men det bliver formentlig som reservekører for Formel 1-holdet.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler