Medie: Schumacher-fyring kostede Ferrari-chef jobbet

Foto: LAT Photo

Mattia Binotto er færdig hos Ferrari, og at Mick Schumacher er det samme, kan muligvis være noget af forklaringen. 

Ferrari skal have ny chef for Formel 1-holdet. Det selvom mærket for bare et par uger siden forsikrede omverden, om at Mattia Binotto bestemt ikke var på vej ud. Men det skete altså alligevel.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og ifølge Corierre dello Sport skal en del af forklaringen findes i, at Michael Schumachers søn nu ikke længere er en del af hverken Ferrari eller Haas’ stab. Ferrari-toppen i Maranello skal angiveligt være meget utilfreds med, at Binotto ikke formåede at fastholde sønnen af deres mest vindende kører nogensinde, Michael Schumacher.

Desuden skulle Binotto være ‘uden venner i Ferrari-toppen’. Og det sammenholdt med de manglende resultater på trods af ellers lovende start på sæsonen skulle altså have givet ham sparket ud af Formel 1-garagen.

Øverst i Ferraris hovedkvarter i Maranello skulle man også være stærkt utilfreds med, at Mick Schumacher formentlig snart offentliggør et skifte til Mercedes. Hvilken rollen, den unge tysker får, er endnu uvist. Men det bliver formentlig som reservekører for Formel 1-holdet.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk