Reklame:

Medie: Ferrari vil tilbyde Lewis Hamilton en gigantisk løn

Scuderia Ferrari arbejder angiveligt intenst på at strikke et svimlende tilbud sammen. Et som kan lokke Lewis Hamilton ud af Mercedes-garagen før 2024.

Lewis Hamilton er på kontrakt med Mercedes. Men kun indtil sidste løb i denne sæson. I hvert fald som det ser ud lige nu. Og skulle alt mislykkedes mellem parterne, tyder noget på at Ferrari står klar i kulissen.

Og ikke bare det. Holdet fra Maranello står lige frem på spring for at sikre sig britens underskrift.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Også selvom om Hamilton flere gange har udtalt, at han hører sammen med Mercedes. Omvendt har den syvdobbelte verdensmester ikke skrevet under på nogen kontrakt med holdet, der har hovedsæde i den engelske by Brackley.

LÆS OGSÅ: Politiet om ulovligt gaderæs: “Det er kattens jagt efter musen”

Og måske ligger Hamiltons mulighed for at sikre sig et ottende verdensmesterskab i Maranello. Ferrari skulle være klar til at spille med de helt store økonomiske muskler for at få det til at ske.

Italienerne vil, skriver den engelske avis Daily Mail, tilbyde Hamilton svimlende 40 millioner pund svarende til 342.000 millioner kr. i løn. Angiveligt er Ferrari så ivrige efter Hamilton, at man har involveret mærkets absolut øverste chef, John Elkann, i jagten.

Reklameblok:
Ferrari skal endda være villige til at lade Charles Leclerc gå den anden vej – altså til Mercedes – for at få det hele til at gå op.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?