Annonce:

Måneden der gik: September 2018

Vi kigger tilbage på måneden der gik for os alle på Boosted-redaktionen. September var den første måned som 100 procent digitalt medie, hvor vi er i fuld sving med at skabe Danmarks største og fedeste bilsite.

Der sker ting og sager på såden en måned, så her på siden kan du finde det bedste, sjoveste og skøreste fra september måned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvis du har oplevet noget sjovt, er du velkommen til at sende os dine billeder på boosted@boosted.dk – så udvælger vi det bedste og sjoveste og samler billederne i et galleri her på Boosted.dk.

Her er vores bedste billeder fra måneden der gik:

Ved Boosted Tour hos Kolstrup Tuning fik Pyramiden målt sin AMG på rullefeltet. Vi ved ikke, hvad målingen sagde, men hans ansigtsudtryk sagde ‘for lidt‘…
Erling har sat bilen til salg, og under den store ITS-messe i Bella Center fandt han sit nye drømmekøretøj. En elcykel med matchende hjelm. Flot fyr…
Hockenheim Ring kan andet end Formel 1. Pyra og to drift-kammerater sad klar på Mercedes-tribunen (hvad ellers?, red.) da Drift Masters GP blev kørt. Og når man ikke deltager i kørslen, står den på Morgan/Cola i litervis. Skål!
Vi har netop testet den nye Porsche 718 Boxster GTS, som er en 365-hestes vildbasse. Her ‘kom vi til’ at parkere den på en plads for elbiler. Det var vist bilens øko-grønne farve, der forvirrede os…
Erlings knægt, Felix, er ved at være stor, så han bliver slæbt med land og rige rundt, når vi holder Boosted Tour. Her på vej hjem fra Esbjerg og Extreme Car Parts, hvor der manglede at blive lavet lektier. Ups. Men det klarede den store pædagog, Bjørnen Bjørn, så let som ingenting fra passagersædet i vores Mercedes Sprinter klokken 23.20.
Byggemarkeder opholder vi os ret ofte i – altså bortset fra Erling med ti tommelfingre. Men her er han spottet på jagt efter… Jep, creme!
Bjørn troede, han kunne rende fra rusten ved at købe ny, brugt bil. Ha! Det brune angreb i Golf’en er opstået i bagklappen, fordi baglygten har været monteret forkert. Det blev selvfølgelig først opdaget, da bilen var købt af en privatmand og kørt udover kantstenen!
Når farmand arrangerer landets største bilshow, og det er muligt at tegne på plakaterne i børnehaven.
Hvem har indført irriterende reklamepauser midt under Formel 1? Men pyt, bare skærmen er stor nok, og man kan sidder tæt nok på den, så går det alligevel.
Pyramidens datter har arvet faderens smag for kulinariske oplevelser. Så alene hjemme dag er pizza dag.

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Boosted Tour runder sæsonen af hos Extreme Car Parts i Esbjerg


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler