Annonce:

Leder du efter en grønnere bil? Så er Klimabiler.dk lige noget for dig

Hvis du drømmer om en mere klimavenlig bil, skal der et ladestik i siden på bilen. Men er du træt af at bladre mellem alt for mange salgsannoncer med ligegyldig information og reklamer, skal du smutte forbi Klimabiler.dk, hvor der er ét fokus – klimavenlige biler!

Besøg vores annoncør:

Du kommer ikke udenom en bil med et ladekabel og en masse batterier under sæderne. El- og hybridbiler er fremtiden, og vi er allerede i i fuld sving med at omstille den danske vognpark til en mere klimavenlig udgave end hidtil.

Derfor vælter det frem med el- og hybridbiler på det danske brugtbilsmarked, og det kan godt være en smule forvirrende, når du scroller gennem alle de mange onlineannoncer, som er blandet med almindelige biler. Men det forsøger virksomheden Klimabiler.dk nu at ændre på ved at styrke kundens forhold til forhandleren for at opnå den bedste hjælp og vejledning i forhold til køb af ny el- og hybridbil.

De har derfor udviklet Danmarks største grønne bilportal og her handler det om at give kunderne – altså dig – et bedre og mere simpelt overblik, når du leder efter ny bil, hvor klimaet er i højsædet. Sitet er opbygget med maksimalt fokus på transparente priser, så du let kan få det fulde overblik over omkostningerne ved at eje en el- eller hybridbil sammenlignet med en traditionel bil kun med forbrændingsmotor. Derudover har Klimabiler.dk en integreret beregner, som skaber et let overblik over besparelsen som kan forventes ved køb af ny bil sat op imod din gamle.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kun det vigtige
Klimabiler.dk er der 100 procent fokus på de elementer, som er relevante og vigtige for netop el- og hybridbiler. Det vil sige rækkevidde, ladetider, CO2-udledning, batterikapacitet, acceleration osv. Du slipper også for at møde reklamebannere i din søgen.

Hvis du er i tvivl, om du skal skifte til en mere klimavenlig bil eller ej, så finder du også lidt hjælp til det spørgsmål på sitet. Klik HER for at læse mere om fordele og ulemper ved at eje en elbil.

Klimabiler ønsker at fokusere på de ting, der giver dig som kunde værdi – deres
YouTube og Instagram fokuserer derfor på de gode og dårlige
sider ved den enkelte elbil.

Er du blevet nysgerrig efter at se mere om el- og hybridbiler til salg i Danmark? Så kan du finde over 2.000 stk. til salg lige her: www.klimabiler.dk/biler

Klimavenlige biler
På Klimabiler.dk er søgemaskinen dejligt overskuelig med direkte adgang til tusindvis af klimavenlige salgsbiler.
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler