Reklame:

Le Mans-hold fyrer sin danske teamchef: “Jeg er overrasket”

Den danske Le Mans-vinder er overrasket – og så alligevel ikke – over, at han nu er fortid hos det danske Le Mans-hold.

Den seneste tid har ikke været god for den danske Le Mans-vinder Casper Elgaard. Sidste sommer stod han frem og fortalte, at han var blevet ramt af kræft. Og nu er han blevet fyret fra sit job som teamchef.

Det er det ligeledes danske Le Mans-hold GMB Motorsports, der med mindre end tre måneder til verdens hårdeste 24 timers-løb har valgt at give Elgaard sparket. Det skriver TV2 Sport.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


–  Jeg er overrasket og så alligevel ikke. Det var desværre ikke sådan, jeg havde håbet, det skulle ende. Jeg må erkende, at vi ikke er lige så godt et match, som jeg troede og syntes, at vi var sidste år, siger Casper Elgaard til mediet.

I interviewet mere end antyder den 44-årige Le Mans-vinder, at det var uenigheder om holdets retning, der førte til fyringen.

I stedet for Casper Elgaard har GMB Motorsports ansat Henrik Lundgaard, der er en af Danmarks mest vindende rallykørere, som teamchef.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?