Lamborghini overvejer Le Mans-hyperbil

Racerserien WEC – og dermed også 24-timers Le Mans – skal have nyt regelsæt. Lamborghini overvejer at stille op

Regelbogen i World Endurance Championship skal skrives om. Mest omfattende bliver ændringerne i klasserne for prototypebiler, LMP1 og LMP2.

Fra 2021 vil der være hyperbiler på banen. Altså typer som Aston Martin Valkyrie. Og nu forlyder det, at Lamborghini er fristet af at kunne give englænderne konkurrence under løb som Le Mans i Sydfrankrig.

Reklameblok:Lamborghini: Det kan både blive ja og nej
Ordene kommer tilmed fra hestens egen mund. Lamborghini-topchefen Stefano Domenicali har nemlig luftet sine overvejelser i et interview med Autocar.

– Vi diskuterer muligheden i øjeblikket, og vi prøver at danne os et overblik over reglerne, siger topchefen.

Før alt går i selvsving over et Lamborghini comeback i WEC, ( de har været i GT-klassen med Murciélago R-GT i 2008, red.) er det værd lige at hæfte sig ved resten af Domenicalis udtalelse.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Lige nu kan vi ikke sige noget, vores evaluering skal være færdig. Og til den tid kan svaret på været et ja eller et nej. Men lige nu er det muligt.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk