Annonce:

Lamborghini fylder 60 – nu fejres det på dansk racerbane

60 år er gået, siden den første Lamborghini så dagens lys, og i Danmark hyldes det italienske supersportsvognsmærke med biler, festligheder og racerløb på FDM Jyllandsringen.

Besøg vores annoncør:

1963 var året, hvor en italiensk forretningsmand ved navn Ferruccio Lamborghini præsenterede verden for et helt nyt bilmærke, som skulle udfordre verdens mest kraftfulde og eksklusive sportsvogne.

Mærket var Automobili Lamborghini, og bilerne skulle produceres på en nyopført og topmoderne fabrik på den italienske Po-slette nær byen Sant’Agata.

De vilde visioner skabte skepsis i datidens bilbranche, eftersom Lamborghini-navnet dengang faktisk var forbundet med traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

60 år senere er tvivlen om Ferruccios Lamborghinis visioner for længst erstattet af fascination for bilerne, der stadig bærer hans navn.

LÆS OGSÅ: Christian får ikke 25 år gamle veteranbiler – borgerforslag falder til jorden

Fra tressernes 350 GT og Miura over halvfjerdsernes og firsernes Countach til nutidens Revuelto, som er fabrikkens første model, som kombinerer den berømte V12-motor med plugin-hybrid-teknologi.

60-året for Lamborghinis fejres i hele verden. Og i Danmark hyldes Lamborghini med et event i forbindelse med Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

2023 markerer samtidig en milepæl for Lamborghini Copenhagen, som blev etableret af Semler Gruppen i 2003 og dermed kan fejre 20-års jubilæum som eneforhandler af Lamborghini i Danmark.

– Lamborghini er et af bilhistoriens mest legendariske sportsvognsmærker, og derfor er det oplagt at fejre 60-året i et forum, som netop er tilegnet de mest entusiastiske fans.

– Samtidig har Lamborghini særligt i moderne tid dyrket motorsporten og dermed skabt en kultur, som vi ønsker at hylde ved at kombinere fascinationen af gadebilerne med spændende aktiviteter på racerbanen, lyder det fra marketingchef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Det begyndte med traktorer og udviklede sig til superbiler

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler