Reklame:

Lamborghini-ejer snuppet med 217 km/t: “Jeg blev grebet af stemningen”

Det gik alt, alt for stærkt. Lamborghini-ejeren holder dog fast i, at han ‘bare’ blev grebet af stemningen. 

Tidligere på måneden kørte 2023-udgaven af Cannonball gennem i Irland. Undervejs har deltagerne givet gas. Men særligt én af dem tiltrak sig politiets opmærksomhed på den ufede måde.

Ifølge politiet blev Lamborghinien, en grå Huracan – målt til at køre 217 km/t på en strækning af noget motorvej, hvor der kun er tilladt at køre 100 km/t,

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Manden bag rattet hedder James Wall. Han blev, efter bilen var bragt til standing, anholdt. Og selvom han siden er blevet løsladt, er det med en sigtelse for hensynsløs kørsel hængende over hovedet.

På de sociale medier skriver irsk politi, at ‘man ser frem til retssagen mod Lamborghini-ejeren’.

LÆS OGSÅ: Fra på søndag bliver hver 10. dieselbil forbudt – se listen med forbudte biler her

Ifølge The Irish Times har Wall, der skal møde i retten 17. oktober, beklaget hastigheden. Noget han forklarer med, at han lod sig rive med af stemningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bliver han dømt i sagen, risikerer han ikke som i Danmark, at staten konfiskerer bilen. Men politiet lægger alligevel op til en rimelig heftig bøde på 5.000 britiske pund svarende til 42.000 danske kroner.

James Wall er dog ikke den eneste Canonball-deltager, politiet fik sig en alvorssnak med. Samme dag blev en anden Lamborghini-ejer, der kørte en Huracan STO, stoppet og sigtet for at have kørt 159 km/t i en 100-zone.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?