Kvinde haglet ned af sigtelser – så tog politiet hendes leasingbil

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag, men stammer fra en anden beslaglæggelses-sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Fredag eftermiddag stoppede en patrulje fra Sydsjællands Politi en kvinde som slet ikke skulle sidde bag rattet.

Fredag eftermiddag blev den medbragte bødeblok hos en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi rødglødende. Kl. 16.10 stoppede patruljen nemlig en 30-årig kvinde fra Næstved som i den grad slet ikke burde køre bil.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Dermed udviklede et rutinetjek på Harhoffs Alle i Ringsted til en veritabel byge af sigtelser mod kvinden. For ikke bare blev hun stoppet i frakendelsestiden, en narkotest afslørede også, at hun kørte rundt med spor af hash, metadon og amfetamin i blodet. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Og da det er tredje gang inden for en periode på tre år, at politiet stopper kvinden uden kørekort, var hun særdeles godt bekendt med konsekvensen. Kort efter måtte hun da også se sin bil – en leaset Volkswagen UP! – blive kørt væk på et tilkaldt fejeblad.

Den 30-årige modsatte sig ikke beslaglæggelsen. Men en dommer skal nu alligevel se på, om det er efter reglerne, at staten i sidste ende konfiskere bilen.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk