Annonce:

Kvinde får 37 millioner kr. – fik kønssygdom i kærestens bil

Et forsikringsselskab er dømt til at punge ud, efter at en kvinde pådrog sig en kønssygdom i en kærstens bil, som de forsikrede.

Besøg vores annoncør:

Det amerikanske firma Geico lever af at forsikre biler. For nogle er det en god forretning. Men for Geico bliver årets resultat i 2022 5,2 millioner dollars mindre, end det ellers kunne have været.

De penge – som svarer til 37,1 millioner danske kroner – er forsikringsselskabet dømt til at betale i erstatning til en kvinde fra Missouri, som har pådraget sig HPV-virus.

Kønssygdommen, som blandt andet kan give kræft – fik kvinden, da hun opholdt sig i bil, som – i hvert fald på daværende tidspunkt – var forsikret hos Geico. Bilen, en Hyundai Genesis fra 2014, tilhørte endda kvindens kæreste.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det minder om andre sager
Under retssagen kom det frem, at parret havde haft sex i bilen. Men at kvindens kæreste ikke havde fortalt hende, at han var smittet med sygdommen. Og den dumhed må mandens forsikringsselskab altså nu betale for. Det skriver DailyMail.co.uk.

LÆS OGSÅ: Fisker er gået konkurs – sådan er danske bilister stillet

Mediet har desuden talt med en advokat med speciale i den slags sager. Og herfra lyder det, at erstatningssummen løber op, så ligger den helt på linje med ‘lignende sager’.

Indtil videre har Geico tabt alle de gange, selskabet har forsøgt at appellere afgørelsen. Det ligger altså fast, at kvinden skal have mange penge for kærestens ‘forglemmelse’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det fremgår ikke, om parret stadig er sammen. Men det var de i hvert fald i 2017, og helt til sidste år hvor kvinden trak forsikringsselskabet i retten.

Det seneste nye er, at forsikringselskabet har valgt at appellere dommen. Derfor kan den nu i princippet også gå hele vejen til Højesteret i USA. Sagen har allerede været behandlet af otte forskellige retsinstanser.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler