Annonce:

Kommer med vild forudsigelse: “Red Bull vinder ALLE Formel 1-løb i år”

Mercedes-køreren er efter løbet i Bahrain ikke i tvivl – sådan som Formel 1 er skruet sammen nu, vinder Red Bull det hele.

George Russell er en hurtig mand. Hurtig nok til at sidde i en af Mercedes’ to Formel 1-racere. Men han er ikke hurtig nok til at vinde et Formel 1-løb. I hvert fald ikke i år.

Det mener den 25-årige racerkører selv efter at have set Red Bull blive både nummer ét og to ved årets første grand prix i Bahrain.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Dette mesterskab er skræddersyet til dem. Jeg tror ikke, at der er nogen, der kommer til at kæmpe med dem om det i år.

– De bør vinde hvert eneste løb, med den ydeevne de har, siger Russell ifølge BBC.

Russell selv måtte tage til takke med en 7. plads i løbet. Næsten 6 sekunder efter holdkammeraten – den syvdobbelte verdensmester og landsmand Lewis Hamilton. Men heller ikke han kunne køre sig til mere end en 5. plads.

– De har det nemt i øjeblikket, og de kan gøre, hvad de vil, siger Russell om Red Bull.

Mercedes-køreren har dog yderligere 22 løb i en rekordlang Formel 1-kalender til at modbevise sig selv. Næste løb er i Saudi Arabien 19. marts.