Klassens gamle dreng i nyt dress: Au2style.dk lancerer ny webshop

style
Sådan ser det nye Au2style.dk ud

Efter næsten 500.000 besøg siden 2010 har Au2style.dk skiftet ham og fået nyt, sprødt look i webshoppen


Nyt år, nye tanker. Også hos den kendte autoudstyrs-forhandler Au2style.dk, der kan præsentere nyt look og en relancering af webshoppen. Det inkluderer godt 2.000 kvalitetsprodukter fra flere kendte producenter og gratis fragt på samtlige varer i shoppen.

Blandt andet er luftundervogne fra G.A.S – German Airride Systems – allerede nu klar til at blive sendt ud til kunder med mærker som Audi og VW.

– Det tager tid at bygge en god shop op, siger Jesper Stoltenberg fra Au2style.dk, der har valgt at satse på de lækreste stumper og kvalitetsdele til sine kunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og hele eventyret er kun lige startet. Au2style.dk forventer nemlig at udvide sortimentet med 20-30 produkter ugenligt. Det bliver selvfølgelig alt sammen gjort med tilhørende, sprøde billeder og informativ tekst, der udførtligt beskriver hver enkel vare.

FULD FART PÅ PRODUKTERNE
Derudover har SEO (søgemaskine-optimering, red.) gjort det endnu nemmere at blive linket til stærke tilbud fra Au2style.dk, når du eksempelvis surfer efter dele til din bil via Google.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Vi er stadigvæk i fuld gang med at lægge produkter op, det bliver vi nok aldrig færdig med, heldigvis, lyder det fra Jesper Stoltenberg, der håber, at kunderne vil tage godt mod det opfriskede Au2style.dk.

Samtidig lover han også, at shoppen vil rumme udstyr til næsten enhver bil i den danske vognpark.

 

 

 

 

Reklame:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk