Reklame:

Kinesisk misterium lækker bilmærkes ‘hemmelighed’ – Ny model får op til 536 hestekræfter

MG havde stor succes i roadster-segmentet. Men siden 2011 har mærket, der er blevet kinesisk, ikke haft sådan en bil på programmet.

MG har egentlig tradition for at bygge en roadster. Men siden 2011 og MG F/TF har der ikke været en bil med foldetag på modelprogrammet.

Men nu har det statsejede, kinesiske mærke med hovedkvarter i England andre planer. Der skal en roadster på programmet igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og egentlig får bilen først sin officielle debut i forbindelse med udstillingen  IAA Mobility 2023 i Munchen mellem 5.- 10- september i år.

Men så længe kunne det kinesiske transports-og informationsministerium altså ikke vente. Således kan staten nu fortælle, at landets nye bud på en roadster får op til 536 hestekræfter og 727 newtonmeter.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke nu verdens tredje mest værdifulde – “Det er dømt til at gå galt”

Den slags performance var forbeholdt superbiler for bare få år tilbage. Med firehjulstræk accelerer den nye MG desuden fra 0 til 100 km/t på ‘omkring 3 sekunder’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Tidligere har den danske MG-importør oplyst til Boosted, at ‘man klart forventer, at bilen kommer til Danmark’.

Sker det, siger kineserne, at elbilen ville kunne køre 579 kilometer på én opladning. Omvendt er kineserne allerede kendt for at være særdeles gavmilde, når det kommer til at opgøre den slags.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?