Reklame:

Kevin Magnussen langer ud – hold det for dig selv!

Nogle holdninger bør man bare efterlade derhjemme, mener den danske Haas-kører, som sender en solid stikpille til en hollænder fyldt af brok.

Der var rigeligt med øjne på asfalten, da Max Verstappen søndag kørte først forbi det ternede flag i Las Vegas.

Om lige så mange havde hørt hollænderen brokke sig over løbet, som han mener, er ’99 procent show og én procent sport’, er uvist. Men Kevin Magnussen hørte i hvert fald, hvad hollænderen sagde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og den slags holdninger kan man ifølge Haas-danskeren godt lade ligge derhjemme. Også selvom man som i Verstappens tilfælde nu har vundet Formel 1-mesterskabet hele to gange.

– Jeg synes, at det er fint at have en holdning. Men måske man skulle holde den for sig selv. I sidste ende får vi alle ret gode lønninger og lever det gode liv.

LÆS OGSÅ: Medie: Dansker er med i helt ny Formel 1-film

– Det er på grund af alt det her. Måske vi skulle værdsætte det lidt mere, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er især det amerikanske publikum, som har fulgt de tre løb i landet, Max Verstappen ikke bryder sig om.

– Mange af dem kommer bare for at holde en fest, drikke, se en DJ spille eller se et show. Jeg kan gøre det over hele verden, tage til Ibiza og drikke mig stiv, men det er, hvad der sker, lød det fra hollænderen.

Inden løbet blødet den unge mand dog lidt op. Banen i sig selv er han dog heller ikke meget for.

Reklameblok:


– Jeg elsker Vegas. Jeg elsker at gå ud og få et par drinks, spille det hele på rød og få noget dejlig mad. Men følelserne og passionen er der ikke som på de klassiske racerbaner, lød det fra Max Verstappen inden løbet ifølge Reuters.

For Kevin Magnussen blev løbet i Las Vegas endnu en weekend uden point. Magnussen fik som den eneste i garagen sin Haas-racer over målstregen. Haas’ manglende pointhøst betyder, at holdet ligger absolut sidst i VM-stillingen i år.

Internt har holdkammeraten Nico Hulkenberg endda flere point end Magnussen. Tyskeren har 9 mod Magnussens 3.

Omvendt er det Kevin Magnussen der i flest løb har kørt point hjem til Haas i denne sæson. Danskeren er også den Haas-kører der senest har scoret point. Det blev til ét point for en 10. plads i Singapore.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?