Annonce:

Kendt komiker langer ud efter ‘tyndhudet’ Tesla-chef

Den britiske komiker John Oliver brugte næsten et helt afsnit af Last Week Tonight på at kritisere en ‘tyndhudet’ Elon Musk.

Besøg vores annoncør:

Tyndhudet. Ja, vel nærmest ømskindet.

Det er, hvad den britiske komiker og talkshow-vært John Oliver mener, Teslas øverste chef er. Efter afsnittet, der blev sendt i sidste uge, har Elon Musk omvendt kritiseret John Oliver for at være humorforladt og lefle for ‘woke-bevægelsen’.

Mudderkastet er dog ikke stoppet ved det. For John Oliver har svaret igen på kritikken. Det skriver mediet TMZ.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fanget på vej til en lufthavn bliver John Oliver spurgt til, hvad han mener, om at Elon Musk synes, komikeren er uden humor og en leflende type.

– Det er et fair, at han synes, jeg ikke har humor. Men jeg ved ikke, hvad det andet betyder. Og det er jeg ikke sikker på, Elon Musk kan forklare. Jeg tror ikke, det betyder noget.

LÆS OGSÅ: FDM advarer danske bilister mod særlig type bilsele

– Jeg tror, han er tyndhudet. Men jeg vil ikke lade som om, at jeg forstår, hvad der foregår i den mands hoved på noget tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Han er afgjort følsom. Men det er et biologisk faktum, lyder det fra komikeren.

John Oliver er langtfra den eneste, Elon Musk har lagt sig ud med. Tilbage i marts sidste år måtte Tesla-chefen undskylde et verbalt overfald på en handicappet Twitter-ansat. Og senere måtte han beklage et antisemitisk opslag på mediet, han siden har omdøbt til “X”.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler