Kan man køre sidelæns i en Toyota Yaris? Vi tester den helt nye hidsigprop, GR Yaris

Test af GR Yaris

Det burde være tæt på en umulig opgave at drifte i noget så almindeligt som en Toyota Yaris. Men med 261 hk og firehjulstræk er den nye GR Yaris alt andet end almindelig.

Der er en lang række krav til bilerne, som skal deltage i World Rally Championship – også kaldet WRC. Blandt andet skal racerbilen været baseret på en serieproduceret bil i en vis volumen. Og da Toyota bruger deres lille Yaris til WRC, har de nu skabt den helt særlige GR Yaris gadebil som basis for en kommende rallybil.

Og hvad betyder så det der GR? Jo, det står for Gazoo Racing, og det er Toyotas nye afdeling for motorsport og sportslige gadebiler. Den nye Supra hedder også GR til fornavn.


Test af GR Yaris

GR Yaris introduceres i Danmark til januar, og i den anledning var Boosted inviteret med til den danske præsentation hos Toyota i København. Så vi sendte redaktionschef Kasper Erling til hovedstaden.

Herunder får du hans indtryk af den lille hidsigprop:

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder:Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk