Annonce:

Jan vil have 500.000 kr. i fartbøde – “Jeg er ligeglad”

Svenske Jan Emanuel, der er kandidat til EU-valget, fortæller, at politiet har stoppet ham i den skrigende orange Lamborghini 5 gange allerede. Bøden betyder ikke noget.

Svenske Jan Emanuel er i hjemlandet kendt for at være lidt af en fartdjævel. Og nu har han mistet sit kørekort, fordi han fem gange på 15 dage er blevet taget i at køre for stærkt.

Bilen – en Lamborghini Huracan Spyder – fik han nøglerne til 10. maj, og siden er det gået stærkt. Sådan helt bogstaveligt talt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet Expressen.

Senest er Lamborghinien blevet vinket ind til siden, fordi Emanuel kørte 138 km/t i en 80-zone.

LÆS OGSÅ: Ubrugelige elbiler ruster op på bilkirkegårde i Kina

– Jeg tænker, at det ikke kan være en betjent bag mig, så jeg trykker på speederen, og så måler de mig (politiet, red.) midt i overhalingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Da Lamborghinien blev stoppet, blev Jan Emanuel ifølge eget udsagn med det samme spurgt til, hvornår han sidst havde røget hash. Over for Expressen understreger Lamborghini-ejeren, at han normalt ellers godt kan lide de svenske betjente.

Samtidig synes han dog, at de betjente, han blev stoppet af denne gang, på ingen måde er repræsentative for etaten i det hele taget. Og så er der bøden. Den er, hvis man spørger Jan Emanuel, for lille.

4.000 svenske kroner blev det til. Det svarer til 2.600 danske kroner. Men Lamborghini-ejeren vil gerne have haft 500.000 svenske kroner i bøde. Straffen bør nemlig stå mål med indtægten, mener han.

– Hvordan kan jeg få 4.000 svenske kroner i bøde, hvis jeg kører alt for stærkt? Jeg skulle nok have 150.000 kroner i bøde alligevel. Giv mig en halv million. Det andet er jeg ligeglad med, siger Jan Emanuel til Expressen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Kørekortet er EU-kandidaten heller ikke voldsomt ked af at miste. Bilen er nemlig afleveret hos forhandleren, og her forventer Jan Emanuel at stå til en pæn fortjeneste.

Apropos hurtige Lamborghinier har den nye ejer af Danmarks nok mest omtalte bil fra en sag om vanvidskørsel valgt at sætte bilen til salg. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler