Annonce:

Jan Magnussen får sit navn på specialversion af Corvette Grand Sport

Som optakt til årets 24-timersløb på Daytona International Speedway, præsenterede Chevrolet fredag fire specialversioner af sportsvognen Corvette Grand Sport. De særlige versioner er hver især designet af Corvette Racings fire fabrikskørere.

Jan Magnussen er et populært navn blandt de amerikanske Corvette-fans, eftersom han siden 2004 har hjulpet nationalhelten Corvette Racing med at vinde adskillige sejre og mesterskaber, heriblandt fire klassesejre i 24-timers Le Mans, fem klassesejre i 12-timersløbet på Sebring samt fire mesterskaber i dem amerikanske sportsvognsserie.
Fredag præsenterede Chevrolet så fire specialversioner af sportsvognen Corvette Grand Sport, som en hyldest til de fire fabrikskørere, der tegner det succesfulde team i dag. Hver af de fire specialversioner har en særlig sammensætning af farver valgt af de fabriksansatte Corvette Racing-kørere Jan Magnussen, Antonio Garcia, Oliver Gavin og Tommy Milner.
– Bilerne, som vi kalder for Corvette Drivers Series, er en hyldest til Corvette Racings succesfulde historie, som er skabt af et suverænt hold af kørere fra flere dele af verden. Hver af de fire profiler har sammen med vores designere skabt deres egen personlige version, siger Marketing Director hos Chevrolet, Steve Majoros.
Corvette Drivers Series bygger på modellen Grand Sport, der er udstyret med en 6,2-liters V8 med 460 hestekræfter. Grand Sport er en endnu hurtigere og mere sportslig udgave af Corvette Stingray og kendes blandt andet på sine bredere skærme.

Jan Magnussen: Stolt og beæret

Jan Magnussens egen version, Jan Magnussen Edition, er specificeret med lakering i farven Arctic White, domineret af to krystalrøde ’racing stripes’. De røde detaljer går igen i det sorte interiør, hvor man foruden de røde sikkerhedsseler og stiklinger også finder en metalplakette påført danskerens navn og et unikt nummer.
– Med de hvide og røde farver ønskede jeg at skabe noget, som relaterer til mit hjemland og de mange fans, som har fulgt mig, efter jeg rejste til USA og startede en ny karriere for 20 år siden. Jeg elsker Corvetten for dens oldschool koncept med V8-motor og masser af lyd, kombineret med de mange hightech-features, som har fundet vej fra motorsportsafdelingen til gadebilerne. Jeg er naturligvis enormt stolt, beæret og taknemmelig over, at man nu kan bestille Amerikas mest berømte sportsvogn med mit navn på, lyder det fra Jan Magnussen.
Jan Magnussen Corvette Grand Sport
© CHEVROLET

Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler