Reklame:

Hyundai vil ikke udelukke syntetisk brændstof

Lige nu lægger Hyundai flest kræfter i el- og brintbiler. Men det koreanske mærke vil ikke smække døren ind til forbrændingsmotoren.

Det lykkedes ikke EU at forbyde forbrændingsmotoren. Kvart i lukketid på en ‘ellers sikker aftale’ fik Tyskland vredet armen om på systemet i Bruxelles. Dermed vil nye biler med forbrændingsmotor også være tilladt efter 2035.

Et af de mærker som kunne være interesseret i den løsning, er Hyundai. Det kom frem i forbindelse med Seoul Mobility Show, der afholdes netop nu. Her spurgte Motor1.com ledende Hyundai-skikkelser ind til perspektiverne i syntetisk brændstof. Det såkaldte e-fuel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og selvom det ikke var meget, Hyundai-folkene ville ud med, står det klart, at mærket ikke er klar til at lukke døren ind til forbrændingsmotoren. Den bliver i hvert fald ikke smækket i, som eksempelvis Volkswagen har tænkt sig.

LÆS OGSÅ: Troede han kunne slippe – 41-årig bilist viste politiet noget VIRKELIG dumt

Den øverst ansvarlige for Hyundais presseafdeling Jin Cha afviste i hvert fald at smække med noget som helst.

– Vi vil ikke udelukke muligheden for, at Hyundai udvikler brugen af syntetisk brændstof. Men på nuværende tidspunkt er der ikke nogen kommercialisering af syntetiske brændstoffer fra vores side. Men hvem ved? Måske i fremtiden?

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?